نمایه نویسندگان

ا

  • احمدی، وکیل بررسی امنیت جانی، مالی و هویتی محلات شهر کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 31-53]
  • احمدی پوری، صمیرا بررسی سازگاری زیره سبز تحت شرایط دیم و آبی در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 54-73]
  • امیری، رضا بررسی سازگاری زیره سبز تحت شرایط دیم و آبی در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 54-73]
  • ایزدی، محی الدین پیش‌بینی نرخ تورم استان کرمانشاه با استفاده از شبکه عصبی LSTM [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 74-92]

ب

  • بادبرین، سجاد بررسی عملکرد صفات تولیدی و ماندگاری گوسفندان آمیخته سنجابی-رومانف در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]
  • بهرامی نژاد، صحبت بررسی سازگاری زیره سبز تحت شرایط دیم و آبی در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 54-73]

چ

  • چقامیرزا، کیانوش بررسی سازگاری زیره سبز تحت شرایط دیم و آبی در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 54-73]

خ

  • خزایی، علی بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدات صادرات صنایع فرهنگی خلاق در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 1-17]
  • خمیس آبادی، حسن بررسی عملکرد صفات تولیدی و ماندگاری گوسفندان آمیخته سنجابی-رومانف در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]

ز

  • زارعی، لیلا بررسی سازگاری زیره سبز تحت شرایط دیم و آبی در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 54-73]

ش

  • شاویسی، نسیم بررسی وضعیت آلودگی میکروبی روغن حیوانی تولیدی در مناطق مختلف عشایری استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 75-102]
  • شهبازی، یاسر بررسی وضعیت آلودگی میکروبی روغن حیوانی تولیدی در مناطق مختلف عشایری استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 75-102]

ع

  • عزمی، آئیژ بررسی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدات صادرات صنایع فرهنگی خلاق در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 1-17]
  • عمرانی، حسین بررسی عملکرد صفات تولیدی و ماندگاری گوسفندان آمیخته سنجابی-رومانف در استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 21-30]

ک

  • کرمی، نگین بررسی وضعیت آلودگی میکروبی روغن حیوانی تولیدی در مناطق مختلف عشایری استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 75-102]

و

  • ورمیرا، کامبیز بررسی وضعیت آلودگی میکروبی روغن حیوانی تولیدی در مناطق مختلف عشایری استان کرمانشاه [دوره 3، شماره 1، 1402، صفحه 75-102]